Marin

Ett brett utbud av båtar och båtmotorer. Hos oss hittar du det mesta för en aktivt fritid till sjös.


Anytec

I mer än trettio år har Anytec strävat efter att bygga världens bästa aluminiumbåtar. Samma ledord som följt oss under alla dessa år - en absolut kompromisslöshet när det gäller material och konstruktion – motiverar oss att utveckla våra båtar ytterligare.

Läs mer 


Sting

ATT VÄLJA EN STING-BÅT INNEBÄR RÄTT BÅT TILL RÄTT PRIS!
Detta är ett klokt val för alla som vill uppleva det marina livets njutning, utan att plånboken utsätts för mer än nödvändigt. Modellprogrammet är helt enkelt förnuftigt på alla sätt, med en mängd olika modeller från 4,3 till 7 meter.

Läs mer 


Micore

De första Micorebåtarna lämnade fabriken i Lidköping 1986, vilket innebär att de i snart har levererat svensktillverkade båtar i hela 30 år! Den kunskap som de har samlat på sig genom åren har gjort att Micore kännetecknas för utmärkt kvalitet, förstklassiga sjöegenskaper förenat med en smaklig design. Kombinerat med en konkurrenskraftig prislapp på deras båtar är de numera starka på både den svenska & norska marknaden.

Läs mer 


Suzumar

FÖR SOMMARENS UTFLYKTER OCH FAMILJENÖJEN
För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och är helt oemotståndliga, dessutom med 2 års garanti.

Läs mer 


Evinrude

Med en Evinrude E-TEC finns inga kompromisser!Högt vridmoment, snabb acceleration och hög toppfart insvept i en tuff design, samtidigt som du vet att din Evinrude E-TEC är hänsynsfull mot naturen. Minimal miljöskadliga ämnen, Evinrude E-TEC har låg vikt och bränsleförbrukning.

Läs mer 


Mercury

En helt ny uppsättning av standarder för prestanda
Mercurys utombordare har skapat en helt ny uppsättning av standarder för prestanda. Oavsett hur du definierar det. Låg ljudnivå och lite vibrationer? Japp. Lägre bränsleförbrukning? Japp. fyrtaktskraft och vridmoment? Japp. Allt. Och lite till!

Läs mer 


Suzuki Marin

Ett riktigt bra val av utombordsmotor och till många års bekymmersfritt ägande.

Läs mer